System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Pot ramane insarcinata daca...? Mituri clarificate

Pot ramane insarcinata daca...? Mituri clarificate


Pot ramane insarcinata daca...? Mituri clarificate

din 1 voturi

      2/28/2012

        Daca penetrarea are loc doar cateva secunde, poate o femeie sa ramana insarcinata?
   Ori de câte ori penisul vine în contact direct cu zona vaginala, există şansa de a ramane insarcinata. Probabilitatea este extrem de scăzut în comparaţie cu cazul în care ejacularea a avut loc, dar există totusi un risc. Deasemenea, exista riscul transmiterii de boli.

        Poate o femeie ramane insarcinata de la pre-ejaculare?
        Pre-ejacularea este lichidul care se scurge din penis înainte de a se produce ejacularea. Scopul acestui lichid este de a reduce aciditatea din uretra şi oferă lubrifiant pentru sperma care este eliberata atunci cand ejacularea se produce. Cei mai multi barbati au nici un control asupra acesteia şi nu pot simti ca iese. Există multe date contradictorii privind posibilitatea ca acest lichid sa contina sperma. Unele studii au ajuns la concluzia că acest lichid contine sperma, iar altele au ajuns la concluzia că nu. Cele mai multe surse sunt de acord că, fără o confirmare definitivă, alte măsuri de precauţie trebuie să fie în continuare luate pentru a evita o sarcina nedorita precum si contactarea de boli cu transmitere sexuala.

         Poate sa apara o sarcina daca femeia nu are orgasm?
         Da, sarcina poate aparea chiar daca o femeie nu are orgasm. Ovulul gata pentru feritilizare nu are legatura cu orgasmul.

        Poate sperma trece prin îmbrăcăminte sau materiale?
        În cazul în care hainele au fost complet saturate cu lichid seminal şi au fost în contact direct cu vaginul femeii, exista o sansa foarte mica ca sperma sa intre în vagin, dar acest lucru este foarte puţin probabil. Nu exista inca studii concludente care sa dea raspuns la aceasta intrebare.

        Poate o femeie sa ramana insarcinata facand sex in apa?
        Daca actul sexual are loc efectiv in apa sarcina este cu siguranta o posibilitate. Acest lucru se datorează faptului că sperma va fi depozitata direct in vagin iar apa nu va interfera cu aceasta.

        Poate sa apara sarcina in cazul in care ejacularea are loc in apa?
        Nu este posibil ca spermatozoizii sa calatoreasca prin zona vasta de apă ce umple un bazin sau o cada si sa ajunga in vagin. În cazul în care ejacularea a avut loc în apă caldă simplă, sperma poate supravietui timp de câteva minute. În cazul în care ejacularea se produce în apă foarte fierbinte, sau care contine substanţe chimice bule sau alte substanţe, sperma nu ar putea supravieţui mai mult de câteva secunde. Este foarte putin probabil ca sarcina sa apara in astfel de situatii, daca nu chiar imposibil.

        Pot ramane insarcinata de la sex anal?
        Nu poate sa apara o sarcina de la sexul anal, dar avand in vedere ca intrarea in vagin este aproape de anus, sperma poate ajunge in vagin si fertiliza ovulul.

        Daca ejacularea are loc de mai multe ori, scad sansele de a ramane insarcinata?
        Daca ejacularea are loc de mai multe ori, scade cantitatea de sperma, cu toate astea se elimina milioane de spermatozoizi la fiecare ejaculare. Fiecare ejaculare conţine în jur de 2-5 ml de sperma, iar fiecare ml poate conţine 100,000 de milioane de spermatozoizi. Asa ca de oricate ori ar fi avut loc ejacularea, sansele de a ramane insarcinata sunt detul de mari, avand in vedere ca este nevoie de un singur spermatozoid pentru a fecunda ovulul.

        Este sperma moarta odată ce ajunge în aer? Oxigenul ucide sperma?
       
Nu, acesta este un mit in care foarte multi oameni cred, dar nu este adevarat! Odata ce sperma s-a uscat, spermatozoizii mor si nu mai pot calatori pt a fertiliza ovulul. Sperma poate trai timp de 3-5 zile, dacă aceasta este într-un mediu cald, umed, cum ar fi colul uterin a unei femei. Sperma nu poate veni din nou la viaţă după ce s-a uscat, chiar dacă este reumezita!

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...