System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Infasatul nou-nascutului

Infasatul nou-nascutului


Infasatul nou-nascutului

din 0 voturi

      9/23/2011

        Nou-nascutii sunt infasati de multe ori intr-o paturica sau intr-un scutec pentru a le fi cald si pentru a se simti in siguranta. Infasatul il poate proteja de propriile reflexe de tresarire si il poate ajuta sa-si patreze temperatura corpului, pana cand termostatul lui intern incepe sa functioneze cum trebuie. Este si o matoda foarte buna prin care bebelusul poate fi linistit atunci cand este mai agitat.
        In zilele noatre, probabil ca nu vei parasi spitalul pana nu vei invata cate ceva despre acest lucru.
        Metoda poate fi folosita pentru a-ti calma bebelusul cand e prea agitat sau cand pur si simplu doreste sa simta ceva strans in jurul lui, senzatie care trebuie sa fie cat mai aproape de ceea ce simtea atunci cand inca era in  corpul mamei  inainte, de a se naste. Cand bebelusul are in jur de o luna s-ar putea sa nu mai vrei sa il infesi in timpul zilei pentru ca aceasta metoda ar putea sta in calea mobilitatii si dezvoltarii lui. E in ordine daca il tii infasat in timp ce doarme daca pare sa se simta mai confortabil, te va anunata prin plans sau va fi nelinisit daca nu mai vrea sa fie infasat.

        
Cum se infasa un nou-nascut?

  • Pune o patura pe o suprafata plata si pliaza spre interior coltul din drepta sus aproximativ 15 centimetri
  • Aseaza bebelusul pe spate cu capul pe coltul indoit
  • Trage coltul de langa mana stanga a bebelusului pe sub aceasta, trece-l peste corpul lui si pe sub mana drepta pana la spate
  • Trage coltul de dedesubt pana sub barbia copilului
  • Ia si coltul liber din dreapta, trece-l peste mana dreapta si du-l pana la spate in partea stanga.Unii bebelusi prefera sa aiba mainile libere pentru a se putea misca in voie asa ca s-ar putea sa vrei sa infesi bebelusul pana sub umeri.
       

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

pe aceeasi tema...

Lauzia

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...