System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Cum trebuie sa se desfasoare alaptarea la san?

Cum trebuie sa se desfasoare alaptarea la san?


Cum trebuie sa se desfasoare alaptarea la san?

din 1 voturi

      3/27/2012

        Stim cu totii ca pentru o proaspata mamica alaptatul la san poate fi o adevarata provocare. In materialul acesta o sa va dam cateva sfaturi care speram sa va fie de ajutor:

  • Pentru a stimula lactatia, copilul trebuie sa suga la fiecare masa la ambii sani. Trebuie totusi, sa incepeti cu sanul de la care a supt ultima data la masa precedenta.
  • Instalati-va comod pe un scaun sau un fotoliu! Bebelusul trebuie sa fie bine imobilizat. Il puteti pune pe o perna sau pe bratul dumneavoastra, semi-intins si cu tot corpul indreptat spre dumneavoastra, iar gura lui sa fie la nivelul mamelonului. O metoda buna este si sa va intindeti pe o parte si sa tineti sugarul de-a lungul corpului dumneavoastra.
  • Bebelusul trebuie sa ia in gura tot mamelonul si o buna parte din areola. Veti simti daca el nu e bine conectat. La inceput veti simti o mica intepatura, care se va atenua cu timpul.
  • Pentru a termina alaptarea intoduceti usor degetul in gurita copilului si deschideti-o cu delicatete. este bine sa lasati mamelonul sa se usuce de la sine, fara a-l curata, deoarece laptele are un important rol antiseptic.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...