System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 1

Saptamana 1


Saptamana 1

din 0 voturi

      10/12/2009

        Prima zi de sarcina coincide cu prima zi a ultimului ciclu menstrual. Poate vi se pare ciudat, pentru ca in acel moment nu sunteti de fapt insarcinata. Deoarece nu se poate determina ziua exacta a conceptiei, s-a ajuns la aceasta conventie, pentru a putea fi tinuta o evidenta a sarcinii pe saptamani.
        Daca planuiti sa aveti un copil, acum ar fi bine sa va pregatiti organismul pentru asta. Renuntati la fumat daca inca nu ati facut-o, nu consumati bauturi alcoolice, incercati sa mancati cat mai sanatos si evitati administratrea de medicamente. Puteti deja sa incepeti sa luati niste vitamine pentru a va pregati organismul. Nu uitati ca urmeaza o perioada foarte solicitanta! Acidul folic este necesar pentru dezvoltarea buna a copilului dumneavoastra! El previne o parte din defectele de tub neural, asa ca puteti sa incepeti sa luati chiar cu 3 luni inainte de data conceptiei!


Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...