System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Testul de ovulatie

Testul de ovulatie


Testul de ovulatie

din 0 voturi

      9/20/2011

        Iti doresti sa ramai insarcinata si vrei sa afli simplu cand te afli in perioada fertila? Un test de ovulatie este cea mai sigura si simpla metoda.Testul indica perioada de maxima fertilitate cu precizie de 99.9%. Este de mare ajutor femeilor cu cicluri menstruale neregulate. Nu sunt de neglijat nici simptomele de ovulatie.
  •         Pentru ca ovulatia sa se produca este necesara cresterea secretiei de hormon feminin LH (luteinizant). Rolul lui este de a rupe foliculul in care se afla ovulul. Acest hormon este eliminat permanent in urina, dar in cantitati mici. Un test de ovulatie determina aparitia celui mai mare nivel de LH in urina si anticipeaza momentul ovulatiei.
  •         Se efectueaza la fel ca testul de sarcina. Urina se colecteaza intr-un vas mic si curat dupa care fie se picura urina pe banda de test cu ajutorul unei pipete, fie banda se introduce in urina.
  •         In functie de tipul de test, citirea rezultatelor se face dupa 3-10 minute. Mai exista si variante in care banda de test se tine 5 secunde in urina, dupa care se scot si se asteapta rezultatul in 2-3 minute. Pentru a utiliza corect un test de ovulatie, cititi cu atentie prospectul.
  •         Majoritatea testelor de ovulatie arata rezultatele sub forma de liniute rosii sau albastre. Daca dupa perioada de asteptare mentionata pe prospect pe banda de test apar 2 liniute, inseamna ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-48 de ore.
  •         Totusi, testul de ovulatie are limitele lui. El arata ca hormonul LH a crescut suficient pentru a se produce ovulatia. Dar nu arata cu siguranta ca veti ovula. Exista sansa ca folicului sa nu se rupa si ovulul sa nu fie eliberat.
  •         Daca testul este pozitiv este momentul sa aveti contacte sexuale neprotejate.
        

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

pe aceeasi tema...

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...