System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Dezvoltarea intrauterina a fatului

Dezvoltarea intrauterina a fatului


Dezvoltarea intrauterina a fatului

din 0 voturi

      11/11/2009

        Sarcina dureaza aproximativ 280 de zile, timp in care dezvoltarea bebelusului este uimitoare.  Fatulajunge la 3 luni de sarcina la lungimea de 9 cm, in 5 luni la 25 cm,in luna a 7-a la 35 cm, iar la 9 luni ajunge la 50 cm, aceasta fiindlungimea medie a nou-nascutului la termen.
        Dezvoltarea ponderala este la fel de impetuoasa, embrionulevoluand de la cateva micrograme la 35 g in luna a 3-a de sarcina, la300 g la sfasitul lunii a 5-a  pentru a ajunge la 3000-3500 g la 9 luni. In luna a 4-a apare diferentierea sexuala , putandu-se acum chiarpreciza sexul fatului. In luna a 5-a se percep bine miscarile cordului,cu ajutorul unui dispozitiv de ascultat, si miscarile generale alefatului, pe care prima care le simte este mama.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...