System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Sarcina si sexul

Sarcina si sexul


Sarcina si sexul

din 0 voturi

      11/11/2009

        In primele 3 luni de sarcina raporturile sexuale sunt permise dar fara excese, existandpericol de avort; intre luna a 4-a si a 7-a, raporturile sexuale pot fi normale. Inultimile 2 luni este recomandata abstinenta, existand atat pericolul uneinasteri premature, cat si a unor infectii ce pot sa se stransmita peaceasta cale.
        Cu putin efort si întelegere din partea amândurora,aceastã experientã nu poate decât sã vã îmbogãteascã si sã vãîntãreascã relatia.
        Daca ai aflat de curånd cã esti însãrcinatã, ai mari sanse ca, celputin o vreme, sã nu mai ai chef sã faci dragoste. Nu intra în panicã.E firesc ca schimbãrile profunde care se petrec în corpul tãu sã-tiafecteze comportamentul sexual. Unele femei se simt mult prea obosite sivlãguite ca sã mai viseze la dragoste si sex, mai ales în primultrimestru de sarcinã. In cel de-al doilea, lucrurile se îndreaptã, cãcilibidoul îsi revine la normal, ba chiar puteti avea parte desurprize Dorinta sexuala se poate reduce din nou în al treileatrimestru, pe mãsurã ce burtica creste, iar tanara mamica se gandestela nasterea copilului.
        Partenerul tau ar trebui sã fie intelegator, avand in vedere ca e normal ca in primele sãptãmâni desarcinã sã nu-ti prea stea gândul la a face dragoste, mai ales dacã telupti cu greturile si vãrsãturile. Sã aibã rãbdare, toate vor dispãreaca prin farmec dupã sãptãmâna a douãsprezecea.
        Oboseala poate fi un alt obstacol major. Alege un moment al zilei când te simti cel mai in stare. Potisã creezi si un pic de atmosferã si sa-l surprinzi cu ceva atragator.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...