System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Bebelusul la o luna

Bebelusul la o luna


Bebelusul la o luna

din 0 voturi

      11/9/2009

Inaltime:
Baietei: 49-57 cm;    media: 53,2 cm
             
Fetite:   48-57 cm;    media: 52,4 cm

Greutate:
Baietei: 3-5 kg;         media: 4 kg
               
Fetite:  2,9-4,9 kg;   media: 3,8 kg

Perimetru cranian: 34-39,5 cm;   media: 37 cm

        Mesele
       
Un bebelus la o luna are intre 6 si 8 mese in 24 de ore, dintre care 1 sau 2 sunt noaptea. Nu are un program fix de masa iar cantitatea de lapte pe care o mananca variaza de la un moment la altul.
        Miscarile
        
Cand e in repaus, membrele lui sunt inca flectate. Atunci cand e culcat pe burta, isi misca dintr-o parte in alta capul. Acum isi pierde reflexul mersului automat, insa continua sa stranga pumnul atunci cand un deget ii atinge palma. Spre 2 luni mana incepe sa se desfaca.
        Somnul
       
In jurul varstei de o luna, bebelusul incepe sa diferentieze ziua de noapte, somnul din timpul noptii se prelungeste, iar peroadele de veghe din timpul zilei se prelungesc si ele. Unii bebelusi plang in fiecare zi la aceeasi ora, de obicei seara. Multi parinti pun asta pe seama colicilor; de fapt este o descarcare de toata tensiunea acumulata in timpul zilei. Aceste crize vor inceta atunci cand copilul reuseste sa se adpteze la noul mediu.
        Simturile
       
Toate simturile bebelusului se ascut si se imbogatesc cu experiente noi. Incepe sa urmareasca fetele si obiectele ce se misca in jurul lui. Acum incepe sa emita primele gangureli si sa zambeasca pentru prima data intentionat.
        
        
                        

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...