System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 40

Saptamana 40


Saptamana 40

din 0 voturi

      11/6/2009

       Cu aceasta saptamana sarcina ar trebui sa se incheie si de aceea asteptaticu nerabdare intalnirea cu micutul ce a crescut in ultimile noua luniin dumneavoastra. Este o perioada plina de provocari dar si deincantare. Vor aparea diverse modificari in ceea ce priveste corpuldumneavoastra si de asemenea veti dori sa faceti o serie de pregatiri. Sunt si situatii in care copilul mai asteapta o saptamana-doua pana la intalnirea cu dumneavoastra.
        Daca aveti un baietel, atunci trebuie sa stiti ca acesta se va naste cuo greutate mai mare decat daca ar fi fost fata. Dar indiferent de sex,fatul este sanatos si sta asezat cu capul in jos an uter.
        Toate oasele i s-au intarit pana acum cu exceptia oaselor capului,acestea urmand sa se intareasca progresiv dupa nastere, motivul acesteisituatii fiind ca la nastere, capul copilului trebuie sa fie flexibilpentru a putea iesi. De altfel, din aceasta cauza, la copii nascuti pecale normala, craniul, pentru cateva zile, va avea o forma usor conica.Pentru a se putea aseza mai confortabil, fatul va face anumite miscari,care insa pot sa va produca dureri. De asemenea micutul isi dezvotasistemul imunitar pentru a putea supravietui in mediul exterior.
        Este indicat sa faceti exercitii fizice usoare care sa va ajute sa vamentineti in forma si de asemenea, trebuie sa consumati cantitati maride apa: intre 10 si 13 pahare de apa pe zi. Nu este indicat sa vastresati si trebuie sa va odihniti suficient in aceasta perioada.Puteti sa va cumparati o perna pentru corp si sa incercati sadormiticat mai mult noaptea. De asemenea ar fi indicat si un masajprofesionist pentru a va putea relaxa.
        Cand mergeti la medic, fiti pregatita pentru diverse teste ce va vor fifacute iar daca va fi cazul, la spital, va trebui sa treceti printr-unproces de inducere a nasterii sau printr-o operatie de cezariana, dacamedicul considera de cuviinta, dar acecptati aceste interventii numaidaca este cu adevarat necesar, nu uita ca in fiecare femeie existainstinctul de naste natural, si corpul tau va sti cel mai bine cum sase comporte.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...