System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 39

Saptamana 39


Saptamana 39

din 0 voturi

      11/9/2009

        Fiti pregatita pentru a va intampina micutul nou nascut deoarece, de acumincolo, puteti intra in travaliu in orice moment. Deasemnea, este binesa fiti atenta la eventualele semen ce prevestesc incepereatravaliului. Copilul a ajuns sa ocupe aproape tot spatiul disponibil siacum este pregatit pentru a se naste si a functiona in mediul exterioruterului.  De altfel in a 39 a saptamana sarcina se considera a fi dusala termen iar copilul se poate naste fara probleme. De altfel, datoritalipsei de spatiu, micutul nu se va putea misca liber si va vrea sa iasaafara. Este bine sa va relaxati pentru ca oricum in cateva zile sarcinase va termina si va veti tine puiul in brate.
        Starea de sanatate a copilului este buna, micutul fiind pregatit pentrulume. Plamanii sai se dezvolta inca si mai mult la fel ca intregorganismul sau de altfel. Este normal ca in aceasta perioada, micutulsa fie tinut sub supraveghere de medical care va are in grija. Iardumneavoastra puteti sa tineti un jurnal al evolutiei copilului.
        In a 39-a saptamana de sarcina veti simti un discomfort accentuat si vaveti simti si mai neindemanatica de parca intreg centrul dumneavoastrade greutate a fost schimbat. Va va fi mai dificil sa va ridicati dinpat sau sa va asezati pe un scaun. Totusi, nu uitati ca in curand totulse va termina. Deasemenea sanii va vor deveni mai grei si mai plini,devenind de asemenea si mai sensibili.
        Noaptea nu va veti putea odihni prea bine si va trebui sa mergeti desla baie si in acelasi timp va trebui sa faceti fata si crampelor depicioare. De altfel, unele femei gravide prefer sa doarma in scaunebalansoar decat in pat. Este posibil deasemenea ca fata si mainile savi se umfle, caz in care ar fi bine sa consultati un medic.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...