System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 37

Saptamana 37


Saptamana 37

din 0 voturi

      11/6/2009

        In saptamana 37 de sarcina bebelusul are aproximativ 3 kg si 52 de cm. Valorile pot sa difere de la un copil la altul. Sunt copii care desi sunt nascuti la termen, au acumulat mai putin de 3 kg si masoara pana in 50 de cm.
        Micutul acumuleaza greutate intr-un ritm accelerat in saptamana 37.Grasimea se depune pe obraji, genunchi si coate. Fata isi pierde rapidaspectul ridat iar pielea devine rozalie. Micutul respira fara problemesi este gata sa se nasca in orice clipa. Datorita pozitionarii cu capulin jos a copilului mama va simti o apasare crescuta in zona abdominala.Straturile protectoare incep sa se destrame si copilul le inghiteimpreuna cu restul secretiilor uterului ce plutesc in lichidul amniotic.
        In a 37-a saptamana puteti naste in orice moment, cuatat mai mult cu cat copilul nascut acum este complet dezvoltat si intermen. Este posibil sa va simtiti ingreunata si intr-adevar veticontinua sa acumulati greutate, odata cu cresterea in greutate acopilului.
        Bebelusul a ajuns in cavitatea pelvica in pozitia pentru nastere. De acumcorpul dumneavoastra va incepe sa se pregateasca de travaliu prindilatarea cervixului. De asemenea "dopul" de mucus ce pana acum a jucatrolul de protectie pentru uter incepe sa se desfaca. De aceea este binesa va consultati medicul pe aceasta tema.
        Va apropiati de sfarsitul celui de-a 37-a saptamani de sarcina sinerabdarea creste dar veti constata odata ce micutul se va naste catoata asteptarea s-a meritat. Veti uita toate durerile, chinurile sidiscomfortul cand va veti vedea si simti copilul.
        Trebuie sa va pastrati mereu o dispozitie pozitiva petoata perioada sarcinii, pentru ca asta va va afecta in mod pozitivcopilul. Viitoarea mama trebuie sa aiba grija in ceea ce priveste dietasi sa consume numai alimente potrivite starii ei, acompaniate deexercitii usoare pentru a asigura o sarcina sigura si un copil sanatos.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...