System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 36

Saptamana 36


Saptamana 36

din 0 voturi

      11/6/2009

        Bebelusul are in saptamana 36 aproximativ 2,7 kg si 48-50 de cm.
        Copilul este aproape complet dezvoltat si poate fi considerat copilnascut in termen odata cu incheierea celei de-a 36-a saptamani. Cea maiimportanta schimbare in acest moment este faptul ca bebelusul a coboratsau va cobora singur in pozitia necesara pentru nastere. De altfel,pozitia cu capul in jos este comuna in 95% din cazurile de nasteri.Totusi copilul se poate pozitiona si in alte moduri, improprii pentru onastere normala.
        Micutul inghite in fiecare zi o anumita cantitate de lichid amniotic pecare o excreta sub forma de urina. Exista de altfel si un echilibruintre cantitatea de fluid ingerata si cea evacuata.
        Uterul a ajuns acum de 1000 de ori mai mare decat era inainte deconceptie si ati crescut destul de mult in greutate. Este foarteposibil sa apara mancarimi datorita intinderii pielii, insa acestea potfi evitate prin folosirea de lotiuni si creme.
        Pe masura ce copilul se misca si trece in pozitia specifica nasteriiveti simti o presiune crescanda pe zona abdominala inferioara. Acumplamanii si stomacul se pot extinde la capacitate maxima, mancatul sirespiratul devenind mult mai usoare.
        Mai sunt cel mult 3 sau 4 saptamani pana la nastere si deja mergetisaptamanal la medic. Discutati cu acesta daca aveti probleme desanatate si urmati tratamentul in consecinta. De asemenea discutatidespre copil si despre nastere.
        Odihna si relaxarea in acest stadiul al sarcinii sunt o necesitate.Micile neplaceri si dureri pot fi calmate prin exercitii usoare cum arfi plimbarile zilnice, intinderi, tehnici de respiratie si yoga. Deasemenea aceste exercitii va vor ajuta si in a infrunta mai usorstresul generat de nastere.


        

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...