System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 35

Saptamana 35


Saptamana 35

din 0 voturi

      11/6/2009

         Bebelusul cantareste acum circa 2,5 kg si masoara in jur de 47 de cm, aproape cat va avea la nastere.
        La majoritatea copiilor dezvoltarea fizica este completa pana in a 35-asaptamana. Astfel, dezvoltarea rinichilor micutului este completa iarficatul a devenit functional. Desi acum are cu mult mai putin spatiu demiscare, copilul va continua sa se miste si sa loveasca ca si pana acum.
        Cele mai multe straturi de tesut protector incep sa dispara desi esteposibil sa mai ramana ceva reziduuri ale acestora. De asemenea parulcopilului creste in continuare in timp ce continua si depunerea destraturi de grasime ce vor ajuta la echilibrarea termica a copiluluinou-nascut.
        Pana in a 35-a saptamana  de sarcina este normal sa castigati in greutate intr-unritm ceva mai rapid. Pentru a evita acumularea in greutate suplimentaranesanatoasa, puteti sa consumati alimente sanatoase, sarace in grasimidar si fructe si legume necesare pentru a evita constipatiile. Fierul,calciul si suplimentele alimentare recomandate de doctor trebuie sa fieluate regulat, caci, desi copilul este acum complet dezvoltat, aportulde nutrienti si vitamine va fi util atat la nastere cat si pe perioadarecuperarii dumneavoastra dupa nastere. Iar pentru cresterea eficienteivitaminelor si suplimentelor alimentare, este bine ca acestea sa fiecombinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata.
        Pana cand copilul va trece la pozitiacu capul in jos, necesara pentru o nastere normala, este posibil saaveti dificultati in a respira normal datorita presiunii exercitate deuter asupra cavitatii toracice. Spre sfarsitul sarcinii, odata cu intoarcerea copilului cu capul injos, se produce o scadere a presiunii asupra cutiei toracice, cunoscutca "usurare". Insa usurarea aduce cu sine o presiune crescuta asupravezicii urinare si evident o crestere a numarului de drumuri la toaleta.
        Puteti exersa metode de relaxare si este indicat sa va odihniti in modregulat, sa evitati innotul si exercitiile fizice, dar sa si incercatisa va schimbati pozitia din cand in cand si sa practicati masajulinvatat in orele de curs prenatal pentru a putea face fata durerilor.Alte schimbari privesc cresterea dimensiunii sanilor si schimbareaformei acestora combinat cu inchiderea la culoare a areolelor,constipatia, durerile de cap ocazionale, mancarimile, urinarilefrecvente, indigestiile si arsurile, hemoroizii, durerile de ligamenterotunde precum si vergeturile.Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...