System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 34

Saptamana 34


Saptamana 34

din 0 voturi

      11/6/2009

         In a 34-a saptamana de sarcina, bebelusul are aproximativ 2200 de garme si 42 de cm.
        Greutatea si lungimea in acest stadiu variaza de la copil la copil. Cu toatea astea, in toate cazurile aceasta este o perioada de acumulare de straturi degrasime sub piele, care vor ajuta la reglarea temeperaturiicorporale imediat dupa nastere. Pana la acest moment toate organelecopilului, in afara de plamani au ajuns la dezvoltarea maxima. In ceeace priveste plamanii acestia continua sa exerseze respiratia folosindin loc de aer lichidul amniotic, motiv pentru care este posibil ca,copilul sa aiba parte de sughituri din timp in timp. Parul de pe capcreste repede si in plus, copilul incepe sa invete sa clipeasca.Micutul recunoaste deja vocile din jur si este posibil sa aiba reactiidestul de puternice la auzul acestora.
        Copilul ar trebui sa inceapa sa sepregateasca, intorcandu-se cu capul in jos. Insa medicul care va aresub supraveghere va fi foarte atent la acest aspect deoarece unii copiinu se vor aseza in pozitia potrivita pentru nastere, caz in care veamai buna recomandare este o operatie cezariana pentru a evita vatamareacopilului.
        Cantitatea de lichid amniotic din uter tinde sa ajunga la maxim intre a34-a si a 36-a saptamana si se va reduce in ultimele saptamani, pentrua oferi mai mult spatiu copilului. Este posibil sa va simtiti buriculfoarte sensibil si puteti chiar sa il acoperiti cu un plasture pentrua-l proteja.
        Majoritatea femeilor au probleme cu respiratia in aceasta perioadadatorita cresterii in dimensiuni a uterului care apasa pe cutiatoracica si pe celelalte organe. Astfel, uterul apasa pe diafragma,impedicand plamanii sa se extinda la capacitatea maxima. Uterul apasa pe diafragma, impedicand plamanii sa se extinda lacapacitatea maxima. Odata ce copilul se va pozitiona mai adanc in zonapelvica presiunea exercitata asupra plamanilor va scadea treptat. Petimpul somnului, puteti sa va sprijiniti partea superioara acorpului  cu perne pentru a scadea presiunea exercitata asupraplamanilor.
        La medic veti primi informatii complete despre travaliu, informatii pecare oricum este posibil sa le fi primit si in cadrul unui cursprenatal, daca ati urmat vreunul. Nasterea incepe cu dilatareacervixului la 10 cm. Femeia trebuie sa mearga la spital candcontractiile apar la mai putin de 5 minute, cu tendinta de a creste inintensitate.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...