System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 33

Saptamana 33


Saptamana 33

din 1 voturi

      11/6/2009

         Bebelusul cantareste in saptamana 33 de sarcina aproxomativ 2000 de grame si masoara cam 41 de cm.
        Straturile de grasime se depun in continuare subpielea copilului iar oasele i se intaresc cu exceptia oaselor craniuluideoarece craniul trebuie sa fie flexibil pentru momentul in carecopilul se va naste. Presiunea asupra capului copilului este atat demare la nastere incat unii dintre copii se nasc cu forma capului usorconica. De altfel, oasele craniului nu se intaresc si se sudeaza decatspre sfarsitul adolescentei permitand creierului si altor tesuturi sacreasca.
        Plamanii sunt aproape maturizati dar nu suficient, astfel incat, dacas-ar naste acum, copilul ar avea nevoie sa stea in incubator. Micutuleste inca destul de slab dar structura lui generala este similara cucea de la nastere.
        Cum copilul se bazeaza direct pe nutrientii care vin prin alimentatiadumneavoastra, este esential sa respectati o alimentatie sanatoasa celputin pana la sfarsitul sarcinii iar daca consumati mese mici,regulate, aveti grija sa va diversificati dieta si sa nu uitati saintroduceti in ea si legume si fructe, atat de necesare pentru o bunadezvoltare a copilului si a sistemului sau imunitar.
        Acum probabil ca veti incepe sa va intrebati  daca veti sti candvi se rupe apa, dar trebuie stiut ca numai una din 10 femei simteruperea apei, un fenomen ce se petrece cel mai adesea acasa in pat. Dealtfel sacul amniotic se poate rupe chiar inainte ca primele simptomeale nasterii sa se manifeste. Mai mult, ruperea apei poate ficonfundata cu o scurgere de urina care este destul de comuna in timpulsarcinii datorita presiunii exercitate asupra vezicii. Este indicat sase practice exercitiile de tip Kegels pentru a intari muschii pelvieniiar o nutritie sanatoasa este necesara pentru a intari pielea care acumtrebuie sa se intinda si mai mult odata cu cresterea in dimensiuni acopilului. S-ar putea sa simtiti o oarecare durere si amorteala indegete, brate si incheieturi. Daca cumva aveti o ocupatie in caretrebuie sa faceti gesturi repetitive este indicat ca la intervaleregulate sa va intindeti mainile pentru a evita durerile si amorteala.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...