System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 32

Saptamana 32


Saptamana 32

din 0 voturi

      11/6/2009

         In saptamana a 32-a de sarcina, bebelusul cantareste aproximativ 1800 de grame si masoara circa 40, 5 cm.
        Deja sunteti in a 8 a luna de sarcina si unele femei incep sasimta usoare contractii, ceea ce este normal pentru ca organismul facerepetitii pentru momentul travaliului. Totusi puteti sa luati anumitemasuri pentru a controla aceste contractii care dupa o vreme tind sadevina deranjante. Una dintre acestea este sa va schimbati ceva mai despozitia in care stati, dar si-au dovedit eficienta si baile calde,precum si un regim alimentar adecvat cu mese mici si consum regulatde apa.
        Creierul copilului se dezvolta substantial in aceasta perioada, asa caaveti grija ce si cat mancati pentru a-i asigura nutrientii necesari indezvoltarea sa. Oricum, de acum miscarile copilului nu vor mai fi niciatat de multe si nici atat de sesizabile deoarece spatiul din uter esteocupat in cea mai mare masura de fat, spatiul de miscare ramanandfoarte mic. Plamanii continua sa se dezvolte. Ochii sunt deschisi si deja suntcapabili sa se concentreze pe o anumita imagine. De asemenea copilulpoate clipi.
        Cordonul ombilical este protejat de o subtanta gelatinoasa care ilfereste de miscarile si loviturile copilului. Scheletul micutului estecomplet format dar oasele sunt inca moi si se vor intari abia maitarziu in timp ce atat la degetele de la maini cat si cele de lapicioare sunt complet dezvoltate. Expertii au descoperit ca printresimturile pe care copilul le capata in aceasta perioada esti sisensibilitatea la temperatura, astfel incat daca puneti o carpa caldape burtica, veti primi o mica lovitura drept raspuns.
        Nivelul de estrogen este in crestere, facandu-va corpul mai sensibil laocitocina, care este hormonul responsabil cu provocarea contractiilor.Cele mai frecvente simptome ale sarcinii pe care le resimt femeile inaceasta perioada sunt: greutatea in respiratie, durerile de spate,constipatia, lipsa de energie, crampele la picioare, insomnia,schimbarile de dispozitie, marirea sanilor, sangerarile gingivale,contractiile scurgerile vaginale, sangerarile nazale, vergeturile,urinarile frecvente, varicele, hemoroizii, arsurile si indigestiile.
        


Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...