System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 31

Saptamana 31


Saptamana 31

din 0 voturi

      11/5/2009

         Bebelusul are in saptamana 31 aproximativ 39 de cm si 1500 de grame.
        Fatul creste foarte repede acum si depune in continuare straturi degrasime sub piele si acumuleaza in greutate. Tot din a 31-asapatamana plamanii micutului sunt capabili sa functioneze independent, marindu-si volumul in mod corect singuri. Tot de acumplamanii fatului incep sa produca surfactanti pentru ca acestia sa nucedeze in momentul in care se face trecerea la nastere din mediulmatern in mediul exterior. Urechile de asemenea sunt dezvoltate atat lainterior cat si la exterior iar copilul va poate auzi atat voceadumneavoastra cat si pe cele ale celelor din jurul dumneavoastra, chiardinainte de a se naste.
        Bebelusul produce in jur de o jumatate de litru de urina pe zi si de asemeneainghite o cantitate de lichid amniotic, lichid ce este recirculat decateva ori pe zi. Lichidul amniotic trebuie masurat, ca o masurapreventiva. Daca este prea mult lichid in sacul amniotic, copilul nuinghite corect sau are o problema gastrointestinala. Daca este preaputin, atunci inseamna ca micutul nu urineaza suficient sau are oproblema cu rinichii.
        Aceasta este o sapatamana in care atat dumneavoastra cat si copiluldumneavoastra veti lua rapid in greutate. Plamanii si tractul digestivsunt aproape mature acum iar copilul va fi capabil sa isi deschida siinchida ochii. Necesitatile de hranire ale copilului sunt deosebit demari acum iar corpul dumneavoastra continua sa creasca. Pielea vaincepe sa va straluceasca in timp ce va veti bucura de ultimilesaptamani de sarcina. Desi acum ati luat in greutate  destul de mult,daca va veti pastra regimul alimentar corect si dupa nasterekilogramele se vor da jos foarte repede, mai ales daca o sa va hraniticopilul la san. De asemenea acesta este momentul sa va cumparati nistehaine largi si comode, specifice perioadei maternitatii.
        Majoritatea femeilor au parte de contractiile Braxton-Hicks pe masurace sarcina se apropie de final. Unele insa au inceput sa simta acestecontractii inca din cel de-al doilea trimestru, insa cel mai adeseacontractiile Braxton-Hicks se intalnesc in ultimul trimestru.
        Hemoroizii sunt destul de des intalniti in timpul sarcinii, dar cel maiadesea apar in cel de-al treilea trimestru datorita presiunii dar sidatorita eventualelor constipatii, insa de cele mai multe ori ei dispardupa nastere. Pentru a incerca sa evitati aparitia hemoroizilor trebuiein primul rand sa evitati aparitia constipatiilor, de asemenea esteindicat sa face baie in cada iar in apa sa dizolvat bicarbonat de sodiusi nu in ultimul rand trebuie sa folositi lotiuni si creme specificepentru a trata locurile afectate.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...