System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 29

Saptamana 29


Saptamana 29

din 0 voturi

      11/4/2009

         In saptamana 29 de sarcina, bebelusul are in jur de 110 de grame si aproximativ 36 de cm.
        Copilul creste rapid, iar creierul acestuia are parte de o dezvoltareaccelerata, care a inceput in saptamana a 28 a. De dezvoltat sedezvolta si si muschii, plamanii si simturile copilului. Fatul poateacum auzi bine si poate distinge sunetele reale si vocile de toatevibratiile din jurul lui. Unii experti sustin ca ritmul batailor inimiicopilului va creste la auzul glasului mamei sau al tatalui. Muzica sipovestile pe care copilul le aude acum vor fi sunete la care mai tarziudupa nastere, copilul va reactiona oprindu-se si ascultand atent.
        Bebelusul este mai putin hiperactiv in aceasta perioada si indiferent catde mult mancati copilul va cere si mai multa mancare lasandu-va mereuobosita si cu senzatia de foame.
        Micutul poate acum sa isi deschida si ochii si sa isi fintoarca capul cu totul spre o sursa de lumina puternica.
        Unghiile cresc si ele iar sub piele continua depunerea de straturi degrasime, straturi absolut necesare odata ce copilul se va naste. Maimult chiar, acum fatul isi poate suge degetul si capata abilitatea de aplange.
        In aceasta perioada s-ar putea sa aveti de-a face cu probleme legate deindigestie datorita cresterii in greutate a uterului si de aceea va finevoie sa consumati alimente bogate in fibre specifice dietei uneifemei gravide, inclusiv fructe, legume si cereale integrale.
        De asemenea este recomandat sa betimulta apa pentru a evita constipatia dar si deshidratarea care poateduce la o nastere prematura. Puteti inca face exercitii, inclusivplimbari sau innot iar daca aveti o constipatie grava puteti cere medicului sa diminueze doza zilnica de fier pe care o primiti.
        Uneori medicul care va are sub supraveghere s-ar putea sa va ceara sarenuntati temporar la anumite activitati si va va cere s faceti anumiteteste precum cele de presiune a sangelui, cel de glucoza, de urina, depozitie a copilului sau cel de crestere si dezvoltare a fatului.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...