System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 27

Saptamana 27


Saptamana 27

din 0 voturi

      11/4/2009

        In saptamana 27 de sarcina bebelusul cantareste putin mai mult de 800 de grame si are cam 34 de cm lungime.
        Aceasta saptamana marcheaza inceputul celui de-al treilea trimestru desarcina, ceea ce cu siguranta va va reaminti ca mult asteptatul momental nasterii se apropie vertiginos.
        Pielea copilului este plina de riduri datorita faptului ca sta inlichid, dar dupa nastere se va intinde incetul cu incetul. Acum sedezvolta anumite straturi ale retinei care mai tarziu vor ajuta copilulsa vada corect. Este vorba de acele straturi care receptioneaza luminasi imaginile pe care le trimit mai departe catre creier pentru a fiinterpretate. Membrana care acoperea ochii copilului dumneavoastra seva desparti in doua pentru a forma pleoapele. Ochii copilului in acestmoment sunt albastri dar abia dupa nastere isi vor capata culoaredefinitiva.
        De retinut este ca micutul isi dezvolta un ciclu de somn care s-arputea sa nu corespunda deloc cu al dumneavoastra. Unii experticonsidera ca copiii incep sa viseze incepand cu saptamana a 28 a dar nimeni nu stie exactce viseaza ei. Cert este ca, de acum, creierul este permanent activ, peel aparand excrescentele caracteristice odata cu dezvoltarea mai multorstatruri de tesut cerebral.
        Corpul dumneavoastra va avea nevoie de 300-350 de calorii in plus pezi si veti lua in greutate pana in cea de-a 36-37 a saptamana. Acestanu este momentul sa treceti la regim dar este recomandat sa consumatinumai alimente sanatoase deoarece o dieta corecta va  ajuta sa luatiin greutate cat trebuie, exact atunci cand trebuie. Aici este bine sava consultati si cu medicul care va are sub observatie.
        Este posibil ca treburile casnice sa devina mult mai dificile sau maiobositoare asa ca nu ezitati sa cereti ajutor atunci cand aveti nevoiemai ales ca este bine sa evitati muncile riscante cum ar fi urcatul peun scaun sau ridicatul unor greutati deoarece acest lucru va pune opresiune excesiva pe copil sau exista riscul sa cadeti.
        Nu neglijatisa luati vitaminele si mineralele prescrise de medic chiar daca totulpare in regula cu dumneavoastra si cu copilul deoarece acum trebuie sava fortificati sistemul imunitar.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...