System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 25

Saptamana 25


Saptamana 25

din 1 voturi

      11/3/2009

       Copilul cantareste acum aproximativ 650 de grame si masoara circa 33 de cm.
        Sunteti acum in al treilea trimestru de sarcina si uterul a ajuns acumla dimensiunea unei mingi de fotbal. Desi copilul nu pare sa fie atatde mare, continua sa ia in greutate si sa acumuleze grasime sub piele.Culoarea si textura parului asa cum arata ele acum, se pot modificadupa nastere.
        Desi unii isi vor da cu parerea despre sexul  copilului exista doar doua metode stiintifice pentru a determina daca aveti o fata sau un baiat este vorba de ecografie si de amniocenteza. Acuratetea ecografiilor nu ajunge la 100% iar in ceea ce privesteamniocenteza, aceasta nu este recomandata decat daca apare o problemacu sarcina.
        Trebuie sa aveti grija deoarece in aceasta perioada a sarcinii, risculde nastere prematura este foarte ridicat, mai ales daca aveti un cervixincompetent sau o infectie a uterului. De asemenea riscul de infectiecreste considerabil dupa ruperea apei si este indicata spitalizareadaca aceasta se petrece inca din cea de-a 25-a saptamana.
        Oasele incep sa se intareasca si veti observa cum copilul incepe sa isisuga degetul. Pielea capata mai mult vernix, un invelis care protejeazacopilul de aciditatea lichidului amniotic si ajuta la pastrareatemeperaturii corporale dupa nastere.
        Pielea este subtire si delicata dar micutul creste in continuare sitinde sa ocupe tot spatiul din uter. Tot acum se dezvolta si papilelegustative ale copilului, care incepe sa faca diferenta intre un gustdulce si unul sarat sau amar. Copilul are de asemenea si unghiile de lamaini si picioare complet formate iar ochii se pot deschide de acum inorice moment.
        Datorita modificarii nivelului de hormoni din corpul dumneavoastra, va aparea o cresterea metabolismului si odata cu ea si o crestere a temperaturii corporale.Aceasta simptoma o puteti reduce prin consumul unei mari cantitati delichide ce va ajuta la reducerea temeperaturii corporale. Cam tot inaceasta perioada vor reaparea arsurile si indigestiile datoritacresterii in dimensiuni a copilului.
        De asemenea nivelul de colesterol din organism este destul de ridicatacum si este mai mult decat indicat sa evitati mancarurile bogate incolesterol. Problemele legate de constipatie pot fi evitate princonsumul de alimente bogate in fibre si prin exercitii moderate cum arfi mersul pe jos sau innotul.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...