System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 24

Saptamana 24


Saptamana 24

din 0 voturi

      11/3/2009

        Bebelusul are acum 550 ge grame si masoara aproape 32 de cm.
        Creierul copilului se dezvolta rapid in aceasta perioada si la fel fac si plamanii sipapilele lui gustative. Plamanii dezvolta atat bronhii cat si celulespeciale care produc substante necesare pentru umflarea alveolelor. Deaceea copii nascuti prematur au dificultati de respiratie deoareceacestea nu au avut inca timp sa se dezvolte. Copilul va continua sa isidezvolte musculatura si sa creasca in greutate depozitand grasimeinchisa la culoare sub piele, grasime ce il va ajuta mai tarziu sa isiasigure un echilibru termic.
        Copii nascuti in aceasta perioada a sarcinii pot avea dizabilitati sivor avea nevoie de terapie intensiva pe termen lung deoarece nu reusescnici sa isi echilibreze termic corpul si nici sa respire singuridatorita dezvoltarii insuficiente a plamanilor.
        Probabil ca acum va simtiti uterul ceva mai sus de buric; stomacul continuasa creasca in dimensiuni. Pielea de pe sani si de pe abdomen continuasa se intinda dandu-va senzatia de uscaciune si provocandu-vamancarimi. De aceea este recomandat sa folositi o crema hidratanta decalitate. Ochii dumneavoastra au si ei tendinta de a deveni maisensibili si de a se "usca", motiv pentru care puteti folosi picaturipentru ochi sau lacrimi artificiale pentru a va pastra ochii umezi.Veti deveni constienta de momentele in care copilul este treaz saudoarme si veti putea sa incercati sa va faceti programul de odihna dupacel al copilului.
        In a 24 a saptamana cei mai multi medici va vor cere sa efectuati untest pentru masurarea glucozei pentru a determina existenta unuieventual diabet gestational care se poate forma in aceasta perioadaintr-o forma temporara. Semnele si simptomele pot include zahar inurina ce poate fi detectat cu ajutorul unui mic test; oboseala, greata,urinari frecvente si o sete neobisnuita. Aproximativ 2-5% dintrefemeile dezvolta acest tip de diabet iar analizele legate de acesta sepot face intre a 24 a si a 28 a saptamana de sarcina.
        Cele mai multe femei sunt ingrijorate datorita cresterii in greutatedar este mult mai important in momentul de fata sa va ganditi ca iioferiti atat copilului dumneavoastra cat si dumneavoastra si lasatigreutatea sa isi faca de cap.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...