System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 22

Saptamana 22


Saptamana 22

din 0 voturi

      11/3/2009

         Bebelusul cantareste acum aproximativ 450 de grame si masoara circa 28 de cm.
        Copilul seamana acum cu un nou nascut, cu singura diferenta ca pentrumoment fatul este mult mai "subtire" deoarece inca nu i s-au dezvoltattoate straturile de grasime. Desi micutul ia in greutate in modconstant pielea lui este inca ridata iar corpul lui se afla intr-ocontinua dezvoltare.
        La 22 de saptamani, copilul are buze si ochi bine conturati. Irisul,partea colorata a ochiului exista dar nu are culoare. Pleoapele sispancenele sunt si ele bine formate. Dintii au inceput sa se formeze sise pot vedea sub linia gingiilor. Si creierul copilului se dezvoltafoarte repede in aceasta perioada. La fel de repede se dezvolta sisistemul senzorial al copilului. Creierul a dezvoltat deja o reteadestul de mare de neuroni si copilul descopera simtul tactil. De acummicutul poate incepe sa inceapa sa isi exploreze corpul, atingandu-sifata si miscandu-si mainile si picioarele pentru a simti ceea ce estede jur imprejurul lui.
        Vor aparea multe schimbari fizice si emotionale pe tot parcursulsarcinii si trebuie sa invatati sa le faceti fata in mod corect. Estebine sa adoptati un stil de viata sanatos pentru a fi sigura ca vetiavea o sarcina fara probleme si un copil sanatos. De asemenea obiceiuriprecum fumatul sau consumul de alcool trebuie sa dispara, ele fiindriscante pentru fat.
        Dieta trebuie si ea aleasa cu grija, ea trebuind sa contina nutrienti,vitamine, fier si calciu. Dar dieta trebuie combinata si cu exercitiiexercitii usoare de respiratie si plimbari lejere. Nu in ultimul rand,trebuie sa tineti minte pe tot parcursul sarcinii sa va pastrati oatitudine pozitiva.
        Burtica va incepe sa se dezvolte deci este bine sa folositi creme caresa previna aparitia vergeturilor. De asemenea aveti mare grija deigiena personala . Este bine sa aveti grija in alimentatie si saevitati aparitia constipatiei iar daca apar hemoroizi, luati masuri dintimp.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...