System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 21

Saptamana 21


Saptamana 21

din 0 voturi

      11/3/2009

        In saptamana 21 beblusul are aproximativ 380 de grame si in jur de 27 de cm. In aceasta perioada creste cam cu 60 de grame pe zi.
        Acum sunteti mult mai relaxata ca ati ajuns la jumatatea sarcinii iar copilul evolueaza fara probleme.Sarcina devine mai usoara pe masura ce corpul s-a adaptat ladificultatile la care a fost supus pana acum de-a lungul sarcinii si sepregateste pentru problemele pe care le are de infruntat de acumincolo, terminand cu nasterea.
        Sistemul circulator al copilului este destul de bine dezvoltat acum.Cordonul ombilical continua sa se ingroase si sa se lungeasca. Fatul vadeveni mai mare in al doilea trimestru si dimensiunile lui le vor egalape cele ale placentei.
        Copilul exerseaza inghitind lichid amniotic pentru a-si dezvolta si maimult sistemul digestiv. Multi copii incep sa sughite ceea ce poate fidestul de amuzant, mama resimtind acest fenomen ca o serie de miscarirepetitive in abdomen. Sprancenele si pleoapele sunt acum completdezvoltate iar unghiile sunt si ele complet formate acoperind varfuriledegetelor. Se spune ca un copil aude discutiile purtate de mama cu ceidin jur, si poate auzi ceea ce mama citeste sau canta. Un test a aratatca nou nascutii reactioneaza la auzul unor povesti pe care le-a auzitsi pe cand era in burtica mamei. Multi oameni le citesc povesti,scrieri clasice sau cu caracter spiritual despre care se spune ca au unefect pozitiv asupra copilului, dar le si canta diverse cantece usoarepentru a relaxa copilul. De acum incolo se poate comunica cu copilul sise pot crea legaturi.
        Pe masura ce copilul se ingrasa, la fel veti face si dumneavoastra.Uterul va creste in dimensiuni si chiar si necunoscutii vor puteaobserva de acum incolo ca sunteti insarcinata. Veti simti crampe inzona picioarelor dar si dureri care tind sa creasca in intensitate.Pentru a reduce aceste simptome puteti folosi perne special conceputepentru gravide sau chiar si perne normale pentru a va sprijinipicioarele atunci cand va odihniti.
        Cu cat va relaxati mai mult pe perioada sarcinii cu atat va fi sicopilul mai relaxat pentru ca s-a dovedit ca fatul preia stres-ul sidisconfortul mamei foarte usor inca din uter. Exercitii moderate potajuta sa va pastreze muschii puternici si flexibili si va si poaterelaxa in timp ce reduce simptome de discomfort cauzate de sarcina, cumar fi: dureri de spate sau constipatie.


Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...