System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 14

Saptamana 14


Saptamana 14

din 0 voturi

      10/12/2009

        Bebelusul este acum de marimea unei piersici, are cam 8,5 cm lungime si cantareste in jur de 60 de grame.
        Saptamana 14 de sarcina iti rezerva multe surprize. Aceasta saptamanapromite multe schimbari in felul in care se dezvolta bebelusul tau: elpoate acum sa intredeschida ochii, se poate incrunta, poate urina sipoate sa-si suga degetul.
        Sunteti acum la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina.Copilul este deja complet dezvoltat iar de acum incolo va cresteexclusiv in dimensiune si greutate. Organele lui sunt bine formate iarinima ii bate, de doua ori mai repede decat a dumneavostra. Brateleevolueaza si ele iar la ecografii devin vizibile miscarile degetelor siinchiderea pumnului, miscari de care copilul este acum perfect capabil.
        Desi fatul se misca de ceva vreme, este mult maiprobabil sa simtiti aceste miscari in urmatoarel saptamani cand copilulva creste mai mare. Organele sexuale externe sunt acum mult maipronuntate si deja este posibila aflarea sexului copilului.
Micutuleste capabil sa isi suga degetul dar sa se si incrunte sau sa zambesca.Ficatul lui incepe sa produca bila iar splina sa fabrice celule rosii.
       In al 2-lea trimestru de sarcina energia iti revine, sanii nu mai sunt asa de durerosi si ti-au trecut si greturile matinale. Daca nu ti-au trecut inca, probabil vei mai suferi inca putin de acumincolo (desi sunt si cazuri nefericite de gravide care mai au greturimatinale pentru cateva luni bune).
        In aceasta perioada va incepe sa ti se vada burtica. Perioada in careincepe sa se observe ca esti insarcinata poate fi foarte emotionantapentru tine si partenerul tau, fiind o dovada vizibila a bebelusului pecare il asteptati. Fa-ti timp sa visezi cu ochii deschisi si sa tebucuri de aceasta perioada minunata avand certitudinea ca estipregatita pentru aventura care te asteapta.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...