System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 6

Saptamana 6


Saptamana 6

din 0 voturi

      10/12/2009

        In saptamana a 6-a de sarcina fatul creste spectaculos de mult. Simptomele mai putin placute ale sarcinii se vor face simtite in continuare si vei fi mai emotionala decat de obicei.
        Celulele ce vor forma toate organele si sistemele corpului bebelusuluitau se divid intr-un ritm ametitor pe masura ce corpul lui incepe sacapete o forma. Acum incep sa apara trasaturile de baza ale fetei. Daca ai putea vedea prin peretii uterului, ai descoperi un cap supradimensionat cu pete intunecate in zonele unde incep sa se formezeochii si narile. Mainile si picioarele prezinta o membrana groasa intre degetele in cursde dezvoltare, dar in curand ele se vor diferentia mai bine. Sub deschizatura ce va forma mai tarziu gura copilului sunt niste mici pliuri unde se vor dezvolta ulterior gatul si mandibula.
        Inima bebelusului bate cu 100-130 de batai pe minut. Deja este divizata in camere dreapte si stangi. Incep sa apara si fibrele musculare. Spre sfarsitul acestei saptamani este posibil ca el sa inceapa sa-si miste micutele membre. Vor mai trece cateva saptamani bune pana cand tu vei putea sa te bucuri de acrobatiile lui.
        Viata ta se schimba destul de mult acum. Sa nu te sperii daca starea ta emotionala fluctueaza destul de des. Poti fi acum fericita si peste o ora trista. Este normal, datorita fluctuatiilor hormonale. Pe langa asediul hormonal, toata viata ta este pe cale sa se schimbe – si cine nu s-ar simti emotionat in legatura cu asta?
        Petele de sange sau hemoragia sunt ceva obisnuit in etapaprecoce a sarcinii, dar uneori pot fi primul semn de avort. Daca ai orice fel de sangerare, contacteaza-ti imediat medicul, pentru ca el isi poate da seama daca este o potentiala problema sau nu.

        

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...