System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 4

Saptamana 4


Saptamana 4

din 0 voturi

      10/12/2009

        In aceasta saptamana, veti incepe sa sperati ca veti avea un copil. In mod normal, ati dori ca toata lumea trebuie sa se bucure cu dumneavoastra!  Insa, mai asteptati putin pentru a fi sigura si pentrui a trece cu bine peste primele 7 saptamani ale sarcinii. Daca nu mai aveti rabdare, la sfarsitul acestei saptamani puteti cumpara un test de sarcina! Daca testul iese negativ si menstruatia apare, ramaneti optimista, pentru ca exita mereu o "data viitoare"!
        Daca testul iese pozitiv, mergeti la medicul ginecolog pentru un control. Nu uitati ca de acum trebuie sa aveti grija de dumneavoastra, sa renuntati la alcool, tutun si medicamente, daca nu ati facut-o pana acum! Medicul va va spune ce analize este indicat sa faceti si eventual va va prescrie niste suplimente de vitamine. Daca nu ati luat pana acum acid folic, ar fi cazul sa incepti pentru ca acesta are un rol importnat in special in primul trimestru de sarcina.
        Saptamana a patra de sarcina este una foarte importanta in dezvoltareaviitorului bebelus, deorece de acum pana in jurul varstei de 10saptamani se formeaza principalele organe interne ale acestuia. Laringele si sistemul digestiv incep sa se dezvolte, urechea internacapata forma, iar sistemul circulator intra in functiune pentru afurniza toate substantele nutritive necesare dezvoltarii.La sfarsitul acestei saptamani placenta va incepe sa functioneze instransa legatura cu sistemul circulator pentru a asigura fatuluinecesarul de hrana si de oxigen.

Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...