System.InvalidOperationException: There is an error in XML document (0, 0). ---> System.Xml.XmlException: Root element is missing. at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e) at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent() at System.Xml.XmlReader.MoveToContent() at Microsoft.Xml.Serialization.GeneratedAssembly.XmlSerializationReaderSearchTags.Read4_SearchTags() --- End of inner exception stack trace --- at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(XmlReader xmlReader, String encodingStyle, XmlDeserializationEvents events) at System.Xml.Serialization.XmlSerializer.Deserialize(Stream stream) at SearchTags..ctor(String xmlFile) at CustomControls_TopSearches.Page_Load(Object sender, EventArgs e) Saptamana 3

Saptamana 3


Saptamana 3

din 0 voturi

      10/12/2009

        Saptamana 3 de sarcina este prima saptamana de dupa ovulatie. Ovulul va intalni spermatozoidul care vor forma impreuna zigotul. Apoi incepe sa se fixeze de peretii uterului si sa se dezvolte. In scurt timp el va fi divizat in doua parti, una constituind placenta, cealalta viitorul copil.
        Viitorul bebelus are dimensiuni submilimetrice, fiind mai mic decat o gamalie de ac. Poarta acum numele de blastocit si este un organism pluricelular, de aproximativ 100 de celule, care nu anunta nimic din viitoarea forma a bebelusului.
        Chiar daca nu se vede inca nimic, in micutele sale celule deja este inscris viitorul sex al bebelusului. Spermatozoidul este purtator de doi cromozomi: XY, in timp ce ovululare cromozomii XX. Cromozomul X de la spermatozoid, impreuna cu un altcromozom X de la ovul vor forma o noua pereche XX, corespunzand sexuluifeminin al viitorului bebelus. Cromozomul Y de la spermatozoid alaturide unul X de la ovul alcatuiesc perechea XY, determinand sexul masculinal copilasului.
        In acest moment nu stiti inca de existenta sarcinii. Un test de sange v-ar putea indica prezenta acesteia.


Taguri:

Va multumim ca ati votat acest articol!

top cautari ale zilei

cele mai noi articole

Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea a 2-a
La ce sa ma astept daca alaptez? Schimbarile hormonale de dupa nastere ...
Transformarile fizice ce apar dupa nastere - partea 1
Cât va dura pana ce uterul se va micsora? Inainte de nastere uterul...
Somnul din timpul zilei - elementele de baza
Somnul este vital pentru sugari şi copiii mici, ale căror creiere şi organisme...
Vaccinurile copilariei
Vaccinurile sunt concepute pentru a proteja împotriva unor boli grave, de la...
34 de lucruri care se schimba cand devii mamica
Ce anume se schimba cand ai un bebelus? Sau mai bine spus: ce nu se shimba?! Am...